Početna strana » arhiva

Tekstovi u kategoriji: Ponuda za vikend

Ponuda za vikend »

[13.04.09.]

“Vajati” Gornja Kravarica – Zlakusa
I DAN – petak: polazak iz Beograda u popodnevnim satima, u 16:00 časova sa parkinga “Sava Centra”, u pravcu Guče preko Rudnika, Gornjeg Milanovca i Čačka. Putovanje do “Vajata” traje oko četiri sata sa planiranom kraćom pauzom za kafu. Odmor i večera u “Vajatima”.
II DAN – subota: doručak od 8:00 do 10:00 časova. U 11:00 časova planiran je polazak ka srpskoj Svetoj Gori, a zatim i obilazak manastira u Ovčarsko-kablarskoj klisuru. U zavisnosti od vremenskih prilika, moguće je i splavarenje Zapadnom Moravom do manastira Nikolje.
U popodnevnim …

Ponuda za vikend »

[13.04.09.]
JEDNODNEVNI PROGRAM IZ BEOGRADA

Poseta “Vajatima” i obilazak Ovčarsko – kablarske klisure
Polazak iz Beograda u ranim jutarnjim satima, u 7:30 časova sa parkinga “Sava Centra” , u pravcu Guče preko Rudnika, Gornjeg Milanovca i Čačka. Putovanje do “Vajata” traje oko četiri sata sa planiranom kraćom pauzom za kafu.
Guču – srpsku prestonicu trube, možete videti samo u prolazu, jer nas u “Vajatima” čeka domaćin sa tradicionalnom srpskom trpezom.
Posle predaha u “Vajatima”, u 14:00 časova planiran je polazak na srpsku Svetu Goru. Ovčarsko-kablarska klisura obiluje prirodnim lepotama, a bogatstvo kulturno-istorijskih spomenika i svetinja, čine je atraktivnom …